2020年3月全国英语等级考试二级试题及答案

loading 分享 2026-9-30 下载文档

2020年3月全国英语等级考试二级试题及答案

第一部分:听力 略 第二部分:英语知识运用 第一节:单项选择

从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑.

1. He went ahead ________ all warnings about the danger of his mission. A.in case of B.because of C.regardless of D.prior to 答案:C

2. We object ________ punishing a whole group for one person’s fault. A.against B.about C.to D.or 答案:C

3. Jack is good, kind, hard-working and intelligent; ________; I can’t speak too highly of him. A.as a result B.in a word

C.by the way D.on the contrary 答案:B

4. The man to whom we handed the forms pointed out that they had not been _______ filled in. A.consequently B.regularly

C. comprehensively D.properly 答案:D

5. I shall have companion in the house after all these ________ years. A.single B.sole C.alone D.lonely 答案:D

6. After a long and exhausting journey, they arrived ________. A.till the last B.at last C.by the end D.at the end 答案:B

7. None of the servants were ________ when Mr. Smith wanted to send a message. A.available B.attainable C.approachable D.applicable 答案:A

8. I can’t ________ what that object is. A.make up B.make over C. make out D.make for 答案:C

9. I want to buy a new tie to ________ this brown suit. A.go into B.go after C.go with D.go by 答案:C

10. The newest satellite can ________ a thousand telephone conversations and a colour TV program at the same time. A.carry


2020年3月全国英语等级考试二级试题及答案.doc 将本文的Word文档下载到电脑
搜索更多关于: 2020年3月全国英语等级考试二级试题及答案 的文档
相关推荐
相关阅读